menukaart
keuken open van 12 tot 14 en van 18 tot 21 uur


aperitieven

Martini royal€ 7,90

Martini Bianco of Rosato Royal , momenteel ook verkrijgbaar de Martini Bellini...

Picon van het huis€ 8,30

Proef onze reeds zeer bekende Picon van het huis !

Royal aperitieven

Wij hebben een zeer ruime keuze uit trendy cocktail 'Royals'. Deze worden bereid met 50% Cava , zoals onze Aperol Spritz , Mojito Royal , Lillet Royal...

GRote keuze aperitieven

Porto , campari , Pisang , en zo veel meer...


Tapas & fingerfood

Italiaanse ham

Bordje met italiaanse ham van het DUROC-varken,gekweekt met olijven.

Toastjes gerookte zalm

Bordje met 4 toastjes met artisanaal gerookte zalm.

Manchegokaas

Bordje met spaanse schapenkaas.

Gefrituurde scampis

Bordje met 4 gefrituurde scampis in een pankojasje en zoetzuur sausje.

artisanale kaaskroketjes

Bordje met 6 artisanale kaaskroketjes.

Mix van droogworst en olijven

Bordje met een mix van droogworstje en olijven.


voorgerechten

Artisanale garnaal- of kaaskroketten

Als voorgerecht of hoofdgerecht , opgediend met frietjes of brood.Geserveerd per 2 of 3 stuks.

ganzeleverpastei

opgediend met uienkonfituur
en toast.

Scampis op verschillende wijzen

in look - room - curry of diablo.
Keuze per 5 of 8 scampis.

tomaat met grijze garnalen

Gepelde tomaat met
grijze garnalen

Artinale gerookte zalm

Zalm artisanaal gerookt
met toast

garnalencocktail

Grijze garnalen op een bedje van sla
en cocktailsaus.


hoofdgerechten

Spaghetti Bolognese

Met huisbereide bolognesesaus en gruyerekaas.

Huisgemalen steak tartaar

Geserveerd met ajuintjes , kappers , mayonnaise
en naar eigen smaak zelf te bereiden.

Omeletten

met naar keuze,kaas,ham,garnalen,....

tomaat met grijze garnalen

Gepelde tomaat met grijze garnalen
en frietjes.

Artinale gerookte zalm

Zalm artisanaal gerookt met toast of frietjes

Slaatje met grijze gepelde garnalen

Slaatje met gepelde grijze garnalen en frietjes.


Vleesgerechten

steak gebakken of gegrild

Steaks met naar keuze een sausje en frieten.

Irish Rib-Eye

Heerlijke malse gegrilde Ierse Rib-Eye
met naar keuze een sausje en frietjes

Rundsbrochette

Vleesbrochette van rundsvlees ( +/- 280 gram )
opgediend met een tartaresaus

Mixed grill

Voor de vleesliefhebbers,5 stuks gegrild vlees
rund,kalf,kip,lam en witte worst


Visgerechten

Gegratineerd Vispannetje

Met verschillende soorten vis ,
een garnalensaus , gegratineerd.

Gebakken pladijsfilets

Wordt opgediend met tartaresaus
en naar keuze frietjes of puree

Scampis op verschillende wijzen

Wij serveren de 'Black Tiger'
In lookboter - Curry - Roomsaus - Diablo ( pikant )

Zeetong gebakken

Een in boter gebakken verse Zeetong (2/1)
met afzonderlijke een tartaarsausje.

Mosselen op verschillende wijzen

Natuur - Witte wijn - Curry
Provencale - Verse look - Van het huis

Gegrilde scampibrochette

5 Scampis gerild
opgediend met 2 sausjes


Suggesties

lamskroontje gegrild

heerlijk gegrild , en geserveerd met een bearnaisesausje
en frietjes

Zeeduivel in een pepersausje

geserveerd met naar keuze puree , aardappelen of frietjes

Bouillabaisse 'Royal'

rijkelijk gevuld met verse vis , en naar keuze met of zonder 1/2 kreeftje

Beenham gegrild

Sneden beenham gegrild en geserveerd met een bearnaisesausje en frieten of aardappel in de schil.


Desserts & drinks

Ons ijs wordt in het huis bereid

Al onze ijsbereidingen worden in het huis bereid.
Vanille , mokka , chocolade...

créme brullee

een lekkere afsluiter...

tiramisu

een lekkere afsluiter...

huisgemaakte chocolademousse

Wij bereiden onze chocolademousse nog steeds volgens grootmoeders wijze...

irish coffee

Ruime keuze koffies,Normandisch,French, Italiaans,...

digestifs & Likeuren

Ruime keuze likeuren...


rustdagen


  • maandag
    en dinsdag

    op maandag 1 mei zijn wij OPEN !
    woensdag 3 mei GESLOTEN !!!
  • verlof van

    maandag 26 juni
    t.e.m. dinsdag 4 juli

    vanaf maandag 6 november zijn wij open op zaterdag, zondag en vakantiedagen

  • Keuken


  • open van

    12.00 tot 14.00 uur ( LUNCH )
    18.00 tot 21.00 uur ( DINNER )

  • beperkte kaart

    Verkrijgbaar van 12.00 tot 17.00 uur
    en van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Reserveeronline


Reserveer online

of
+3258514654

U kan nu zeer makkelijk online reserveren via de site.
U ziet de beschikbaarheid en kan steeds Uw reservatie zelf aanpassen.

Suggestiesspecials


Stoofpotje van wild

Een aanrader...


Tomatensoep

Huisgemaakte tomatensoep met balletjes


6 Gillardeau-oesters

Onze vermaarde Gillardeau-oesters,enkel tijdens de weekends of op (tijdige) bestelling.